Hverdagen på skolen

Alle på skolen er tilknyttet et værksted efter eget valg. Arbejdsdagen bruges dels til produktion dvs. arbejdsopgaver bestilt af virksomheder eller private og dels til forskellige former for undervisning.

En typisk dag

En typisk hverdag på skolen starter med, at vi spiser morgenmad sammen i kantinen. Herefter går man på sit værksted, og starter dagen med et morgenmøde. På morgenmødet aftales, hvilke opgaver der skal løses den pågældende dag, og hvem der skal gøre hvad.

Herefter går arbejdet igang. Du får den nødvendige instruktion af din faglærer, til de opgaver der skal løses. Du kan læse mere om, hvad man arbejder med på de enkelte værksteder i menuen “Værksteder”.

Dagen afsluttes med et værkstedsmøde, hvor der snakkes om, hvordan dagen er gået, og om de aftalte opgaver er blevet løst.

Andre tilbud på skolen

Udover arbejdet på værkstedet tilbyder skolen undervisning i dansk, matematik og engelsk for dem, der ønsker det.

En gang i ugen er der mulighed for at spille fodbold i hallen, ligesom der to gange i ugen er mulighed for at komme i skolens fitnesscenter.

Mens du går på skolen, er der mulighed for at komme i praktik i relevante virksomheder/institutioner, og du kan deltage i kombinationsforløb på fx. Teknisk skole eller Social- og Sundhedsskolen. Du får hjælp af din faglærer og din vejleder til at finde ud af, hvad der er bedst for dig.

Mødetider

Mandag til torsdag: 8.00-15.00
Fredag: 8.00-12.00

Pauser:

Morgenmad: 8.00-8.15
Formiddag: 9.45-10.00
Frokost: 12.00-12.30
Eftermiddagskaffe: 13.45-14.00